Spread the love


Vinay Ravindranath over at I Rhyme Without Reason has been conferred with the Liebster award, which he has kindly passed on to me. Thank you so much Vinay for this prestigious award. I am humbled. ๐Ÿ™‚

The rules of this award are as follows:

  • Thank the person who nominated you and link back to their blog.
  • Display the badge of the award i.e. the image above.
  • Share 11 things about yourself.
  • Answer the 11 questions asked by the nominator.
  • Nominate 11 bloggers with less than 200 followers.
  • Have them answer your 11 questions.
  • Inform the nominees via comment on their post.

Eleven things about myself:

  1. ย I believe that Poetry is a medium of expression; “Poetry is speech and Speech is poetry.”
  2. Life is short so there’s really no point in complicating it. Love the motto ‘Live and let live.’
  3. I love going on long drives and watching movies with friends in my spare time.
  4. I believe that theย best way to cheer yourself up is to try to cheer somebody else up.
  5. I am always doing that which I cannot do, in order that I may learn how to do it.
  6. Hope is essential. ย So when the world yells give up, I try it one more time.
  7. I love travelling to new places.ย Travel and change of place impart new vigor to the mind.
  8. I believe that the shortest distance between two people is a smile.
  9. I love books.ย A book is a dream that we hold in our hands.
  10. When we walk with purpose sooner or later we collide with destiny.
  11. Age is just a number. Mine is unlisted.

Rapid Fire with Vinay Leo:

Q1. One memory that you cherish from your school days?
Ans. That would be the annual field trip. Once every year ๐Ÿ˜€

Q2. Your favorite fiction novel, and why?
Ans. That would be the twilight series ๐Ÿ˜€

Q3. One thing you’d always tend to be forgetful of?
Ans. I am too organized for my own good ๐Ÿ˜›

Q4. One thing you do to regain calmness when you’re upset?
Ans. Simple. I drink water ๐Ÿ™‚

Q5. A food and/or beverage you love having on a rainy day?
Ans. Coffee ๐Ÿ˜€

Q6. One thing you wish people would stop pestering you about?
Ans. Age. Some people forget that age is just a number ๐Ÿ˜‰

Q7. Favorite among all your nicknames and why?
Ans. Sunny. Its been a nickname since eonsย โค

Q8. A rose in the bouquet or in the garden?
Ans. Garden. No doubt about it ๐Ÿ™‚

Q9. A part of social networking that irritates you?
Ans. Doesn’t bother me. Not really ๐Ÿ™‚

Q10. That place that you love returning to for vacation?
Ans. My hometownย โค

Q11. Favorite day of the year, and why?
Ans. My birthday, for obvious reasons ๐Ÿ™‚

Before we leave, I wish to tag the following 10 people and pass on the badge:

  • Maniparna
  • Panchali
  • Sumana
  • Anusha
  • Nandita
  • Purba
  • Gazal
  • Suyash
  • Amrit
  • Sreeja

Questions for them:

  1. What is the one thing you can’t live without?
  2. Tell us your favorite author, book and quotation.
  3. Do you prefer tea or coffee?
  4. Name one thing which you like about me.
  5. When did you start blogging?
  6. Favorite poem (your own) and why?
  7. What kind of food excites you.
  8. Favorite place or destination.
  9. Do you have a bucket list? If yes, then list one.
  10. What is your favorite season.
  11. Name one quality that describes you.


And that’s a wrap! Thank you Vinay for this wonderful opportunity ๐Ÿ™‚


6 thoughts on “Liebbied

    • Sanaa says:

      Hello Magaly,

      Thank you so much, so glad you liked it ๐Ÿ™‚
      Highly appreciated, lots of love ๐Ÿ˜€

  1. Maniparna Sengupta Majumder says:

    Congrats, Sanaa on your Liebster award ๐Ÿ˜€ It’s also nice to know those facts about you ๐Ÿ˜€ You are a beautiful person both inside and outside with immense love for poetry โค

    And, thanks again for bestowing the honor on me.

    • Sanaa says:

      Hello Maniparna,

      Thank you so much, so glad you liked it ๐Ÿ™‚
      Highly appreciated, lots of love ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *